четверг, 6 октября 2016 г.

Свято урожаю

Дуже цікаво пройшов день у Степненській зш І-ІІІ ступенів 23 вересня.  По-перше, відсвяткували День урожаю. Учні молодших класів зробили виставку поробок з природних матеріалів, на святі танцювали, співали , грали в цікаві ігри. По-друге, з ініціативи волонтерів
із Запоріжжя Оленою  Ярошенко та Романом Федоренко, інструктором з військово-патріотичного виховання, для учнів школи проведено урок «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами». По-третє, після завершення уроку на подвір’ї школи пройшов благодійний ярмарок  «Дякуємо вам, наші захисники», зібрані кошти пішли на придбання корисних продуктів для воїнів АТО. А доставляє продукти на передову волонтер Олена Ярошенко, з якою ми співпрацюємо більше року.
Відправили воїнам 23-го окремого мотопіхотного батальйону  «Хортиця» в с.Павлополь Донецької області лимони, часник, спеції, мед, овочі, фрукти, випічку, а головне, малюнки, плакати та листи від учнів школи. По словам волонтерів, бійці їх чекають найбільше.
Ярмарок пройшов шумно, весело і дуже вдало. Море різних смаколиків приготували учні та їх батьки для продажу. Все швидко було розкуплено.
А ще у нас в гостях в цей день були журналісти телеканалу «Запоріжжя», які висвітлили всі події в новинах Телекур’єру. Журналісти з газети «МИГ», «Запорізька правда», які теж описали все, що відбулося в цей день у школі та виставили фоторепортажі на сайтах газет.





1 комментарий:

  1. Веселе свято! Учні 2 класу на чолі з класним керівником Гавриленко Тетяною Олександрівною підготували дуже цікавий номер)))) молодці!!!

    ОтветитьУдалить